• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Etu kevytyrittäjälle–Palkkioplus

OAJ:n jäsenenä laskutat työsi kevytyrittäjänä ilman y-tunnusta Palkkioplus-palvelun kautta 1000 euron asti. OAJ:n jäsenenä olet oikeutettu Palkkioplus.fi Platinum -palvelutasoon. 

 

Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää laskutustiedot järjestelmään ja Palkkioplus-palvelu hoitaa siitä eteenpäin kaiken aina siihen saakka, kun saat palkkiosi tilillesi. 1000 euron ylittävästä osuudesta palveluveloitus 3,2 %. 

Kevytyrittäjyys on yrittäjyyttä, jossa ei välttämättä tarvitse omaa y-tunnusta. Kevytyrittäjänä ei tarvitse kirjanpitäjää tai tulorekisteri-ilmoitusta, vaan Palkkioplus hoitaa sen puolestasi. Kevytyrittäjä rinnastuu laissa yrittäjyyteen. 

Palkkioplus-kevytyrittäjäpalvelu:

  • Aina edullinen 
  • Ei aloitusmaksua
  • Ei piilotettuja kuluja
  • Palveluveloitus yli 1000 euroa ylittävästä osuudesta arvonlisäverottomasta laskutushinnasta 
     

OAJ:n jäsenellä on oikeus Palkkioplus.fi Platinum -palvelutasoon

Kuluton (0 %) palveluveloitus, kun laskutuksesi kevytyrittäjänä on 0–1000 euroa vuodessa. 
Maksat yli 1000 euroa ylittävästä palkkiosta palvelumaksun vasta, kun asiakas on maksanut laskun.

Palkkioplus-palvelun kautta kevytyrittäjänä työskentelevillä kevytyrittäjillä on voimassa vastuu- ja tapaturmavakuutukset. Vastuuvakuutuksilla turvataan tilanteita, joissa kevytyrittäjä työtä tehdessään on vastuussa aiheuttamastaan vahingosta. Tapaturmavakuutuksella turvataan kevytyrittäjän hoitoon pääsy, jos hänelle työtä tehdessään tapahtuu äkillinen, ennalta-arvaamaton ulkoisen tekijän aiheuttama tapaturma.

Palkkioplus-palvelussa voit tässä vaiheessa laskuttaa työtä ainoastaan kevytyrittäjänä. Palveluun tulee myöhemmin vuoden 2022 aikana mahdollisuus laskuttaa työtä myös toiminimiyrittäjänä.

Palvelusta on myös ruotsin- ja englanninkieliset versiot.

Rekisteröidy

Hanki lisätietoa ja rekisteröidy palveluun osoitteessa Palkkioplus.fi  

Rekisteröidy palveluun OAJ:n jäsentunnuksella tai Memberplus-tunnuksella. Palvelu tunnistaa jäsenyytesi, jonka jälkeen olet oikeutettu OAJ:n tarjoamaan palvelutasoon.

Tietoa OAJ:n urapalveluista Työelämäoppaassa

Jaa