• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

educa-sovellus-1170x536.jpg

Educa

Educa on opetusalan valtakunnallinen suurtapahtuma, joka järjestetään vuosittain Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden 2023 Educa on 27.-28.1. Tarkemmat tiedot educamessut.fi.

Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.1. 2023. Tapahtuman teemana on Tulevaisuuden sivistys – kasvatuksen, opetuksen ja tutkimuksen merkitys. Tapahtuma on maksuton kaikille rekisteröityneille opetus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisille.

Educa kansainvälistyi vuonna 2020 ja messualueelle rakennetaan tänä vuonna myös uusi kansainvälinen lava. Koko ohjelma julkaistaan marraskuussa. Voit rekisteröityä tapahtumaan sivustolla educamessut.fi  jo nyt tai Messukeskuksen sisäänkäynneillä saapuessasi messuille.

Veso-koulutus

Educan korkeatasoinen seminaariohjelma on suosittu veso-koulutuskohde. Veso-kelpoisuudesta kannattaa sopia ajoissa oman työnantajan kanssa. Kävijät saavat halutessaan osallistumistodistuksen paikan päältä OAJ:n messuosastolta, messujen infopisteistä tai messuhelpeiltä.

Educa-messut, rekisteröityminen ja ohjelma

 

 

OAJ-risteily 2023 on peruutettu

OAJ-risteily on peruttu. Tallink Silja Varustamo on vuokrannut meille varatun laivan pakolaisten majoituskäyttöön Hollantiin, eikä pysty antamaan korvaavaa laivaa tilalle. Seuratkaa ilmoittelua tällä sivulla.

Lue lisää