Koppla av och kolla in Holiday Clubs semesterboende eller checka in på OAJ:s eget semesterställe Tirva i Valkeala.

Vi har också många samarbetspartners som erbjuder rabatt på övernattningar.

Holiday Club

OAJ äger allt som allt 700 semesterandelsveckor i Finland och i svenska Åre. Hyran för medlemmarna är klart under marknadspriserna.

Semesterboende kan bokas i Himos, Pulkkajärvi i Kuusamo, Katinkulta, Saariselkä, Salla, Airisto, Tropiikki i Kuusamo, Tahko, Tammerfors spa, Saimaa spa, Caribia i Åbo och Åre i Sverige.

Utlottning av semesterboende för vintern och våren 2024

Ansökningstiden för semesterveckorna 52/2023 - 22/2024 är 29.821.9.2023. Veckorna lottas ut 25.9. Efter det får alla som ansökt om boende e-post med meddelande om hur det gick i lottningen.

Boende och utlottning

Semesterboende erbjuds året om men eftersom efterfrågan är större än utbudet under lärarnas semestertider utlottas boendet mellan sökandena. Två gånger i året är det lottning om de populäraste semesterveckorna.

För att dela i utlottningen och för att ansöka om semesterboende ska du logga in till Holiday Clubs företagssida. Du hittar adress och koderna nedan. 

Veckorna lottas ut om det finns fler sökanden till samma vecka. I bästa semestertider är efterfrågan upp till 2-3 gånger större än utbudet. Chanserna är ändå goda i utlottningen.

De OAJ-veckor som ännu är lediga efter utlottningen kan på nytt sökas av medlemmarna. En medlem kan bara ha en reservation i kraft i taget. Om man i utlottningen lyckas få semesterboende för högsäsongen, kan man på nytt delta i utlottningen först efter ett år.

Följande grupper kan boka boende först dagen efter utlottningen:

  • Studerandemedlemmar i SOOL
  • Medlemmar i Undervisningssektorns Seniororganisation OSJ

Holiday Club sista-minuten till halva priset och annan rabatt

Boenden som inte blivit uthyrda för de kommande två veckorna kan man fynda billigt till sista minuten-pris. Fredagar före klockan 9 kommer erbjudandena för en ny vecka. Dessa bokningar ska göras per telefon. Se erbjudandena via Holiday Clubs företagsbokning. Du loggar in med OAJ:s koder för HC.

Dessutom har OAJ-medlemmarna en fortlöpande rabatt på 25 % på Holiday Clubs egna boenden.

Sök semesterboende via Holiday Club så här

Sök semesterboende via Holiday Clubs företagsbokning. Här finns uppgifter om semestermål, lediga veckor och när det är dags för följande utlottning. Logga in med de OAJ-koder som syns nedan, men först ska du logga in som vanligt till OAJ. Se anvisningar.

Sedan ska du ännu skapa ett konto på Holiday Clubs företagssida för att till exempel se lediga veckor och boka dem, så reservera lite tid för det här. 

Tågordningen är alltså:
1. Logga in på oaj.fi (för att se koderna som behövs för att logga in till Holiday Club)
2. Logga in på Holiday Club
3. Skapa ett konto (med inloggning) för att boka semesterboende.

Medlemsinfo


Tirva

Tirva är OAJ:s eget ställe i Valkeala cirka 20 km från Kouvola centrum i riktning mot Villmanstrand. På ön finns fem fullt utrustade lägenheter med 2-6 bäddplatser. Hyran varierar beroende på storlek och antalet gäster.

Adress

Tirvantie 577
46430 Tirva

Du kan ha i kraft endast en bokning i taget. Egna sängkläder och handdukar tas med.

Tirva-lägenheterna

Du kan boka Tirva för två dygn från fredag till söndag eller för fyra dygn från måndag till fredag i semestertider.

Utanför semestertider är hyran billigare för vardagar och man kan också ha två på varandra följande bokningar eller två boenden samtidigt.

Bokningar för våren 2024

Bokningen för två och fyra dygn veckorna 1–22/2024 öppnar 28.9.2023 kl. 10. Här är det bokningsordningen som gäller.

Boka Tirva så här

Du bokar boende i Tirva via Holiday Clubs företagsbokning. Du loggar in med OAJ-koder.

Du kan hyra
  • Punainen talo, två lägenheter med fyra bäddplatser
  • Tehdas I med fyra bäddplatser (Obs! Inga husdjur)
  • Tehdas II med sex bäddplatser
  • Metsämökki med två bäddplatser.
Punainen talo

punainen_talo.jpg

Bottenplan (PDF)

Tehdas

tehdas.jpg

Bottenplan (PDF)

Metsämökki

Bottenplan (PDF)

Sauna

miilusauna.jpg

Det finns bastu (Miilusauna) i Tirva.

 

Medlemsinfo

Föreningarna kan hyra utrymmen i Tirva

Föreningarna kan hyra Päätalo och Kulmatalo.

Medlemsinfo


A-lomat

A-lomat erbjuder medlemmar i Akavaförbund och deras familjer semester- och fritidsrelaterade tjänster som hjälper dem att må bra och orka i arbetet. A-lomat äger stugor och semesterandelar som de hyr ut till Akavamedlemmar runtom i landet; Kopparö, Himos, Jerisjärvi, Tahko, Punkaharju, Vuokatti, Ruka, Levi och Vierumäki. 

Läs mer på Member+


Sokos Hotels

Sokos hotellkedja erbjuder säsongvisa medlemsförmåner. Kedjan har över 50 hotell på 28 orter runtom i Finland samt i Tallinn och Sankt Petersburg.

Förmånerna gäller endast bokningar som görs på nätet och betalas i förväg. Bokningar via sokoshotels.fi. Visa ditt medlemskort i receptionen.

Medlemsinfo

Ikalis spa

OAJ:s medlemmar får 20 procents rabatt på inkvartering söndag-onsdag och 15 procents rabatt torsdag-lördag. Rabatten gäller övernattning i huvudbyggnaden och Loft-byggnaden. Erbjudandet är i kraft till 31.12.2023. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Bokningar på ikaalinenspa.fi, tfn 03 4511 eller myynti@ikaalinenspa.fi.

Logga in för att få rabattkoden

Bekanta dig med alla medlemsförmåner

Som medlem har du tillgång till en mängd olika medlemsförmåner. Kom ihåg att alltid ha ditt medlemskort med dig – annars blir du utan rabatt! Den egna föreningen kan också ha egna lokala eller regionala förmåner. Likaså de riksomfattande föreningarna. Kolla eventuella förmåner direkt av föreningen!

Medlemsförmåner
Dela