OAJ:s nättjänster

Illustration

Vi vill betjäna våra medlemmar på bästa sätt. Våra nättjänster är lätta att använda!

Mejl till våra e-postadresser med @oaj.fi har inte kommit fram mellan tisdag 21.6 kl. 9.30- 22.6. kl. 13.50

Mejl till våra e-postadresser med @oaj.fi har inte kommit fram mellan tisdag 21.6 kl. 9.30 och 22.6. kl. 13.50. Om du har meijlat till exempel till lakkovahti@oaj.fi under stoppen, var så vänling och sckicka mejlen på nytt.  


På vår webbplats finns en mängd information om verksamheten, medlemskap, medlemsförmåner, vår bransch och utbildningspolitiken. I vår arbetslivsguide finns råd och fina tips!

En del tjänster förutsätter inloggning. Du loggar in uppe i högra hörnet. När du har loggat in kan du exempelvis uppdatera dina uppgifter, beställa kalendern eller fylla i en fullmakt till arbetsgivaren för att medlemsavgiften ska kunna dras av från lönen.

För våra e-tjänster behövs internetförbindelse. Tjänsterna fungerar bäst med två nyaste versoner av webbläsarna Google Chrome och Mozilla Firefox.

Om du ändrar dina kontaktuppgifter och använder Chrome, ska du kontrollera att ändringarna förblir korrekta. Den automatiska ifyllningen har ibland krånglat så att till exempel ett och samma för- eller efternamn har kommit i båda fälten.

För de här tjänsterna

ska du logga in:

Du kan använda kontaktformulär utan att logga in, men inloggning försnabbar ifyllandet och behandlingstiden.

Kontaktformulär

Som inloggad har du mest glädje

När du är inloggad får du tillgång till innehåll som bara syns för medlemmar. Exempelvis kampanjkoder som behövs för att få medlemsrabatt.

Du ser alla tjänster som är till för dig på e-tjänsternas arbetsbord. Här kan du också enkelt byta lösenord.

E-tjänsterna