Sökresultat för "OAJ:s fullmäktige"

OAJ:s fullmäktige samlas - stor satsning på säkerheten

OAJ:s fullmäktigemöte inleds idag i Helsingfors. Fullmäktige ska bland annat besluta om organisationens nya strategi. I mötesarrangemangen har man följt de rekommendationer som har getts för att förebygga coronasmitta.

17.08.2020 Nyheter
OAJ:s fullmäktige samlas till extra möte i syfte att ge fart åt förhandlingarna

OAJ har sammankallat organisationens fullmäktige till ett extra möte. Syftet är att besluta om åtgärder för att få fart på arbetsmarknadsförhandlingarna.

11.03.2020 Nyheter
Fullmäktige beslutade om budgeten och trimmade organisationsberedskapen

Under fredagens fullmäktigemöte fortsatte man behandla OAJ:s nya strategi och organisationsstruktur samt godkände nästa års budget. Fullmäktige gav styrelsen fullmakt att besluta om stridsåtgärder som gäller högst fem procent av medlemmarna samtidigt.

15.11.2019 Nyheter
OAJ:s fullmäktige tentade styrelsen om årsarbetstiden

Årsarbetstiden i yrkesutbildningen och årsarbetstidsförsöket i den grundläggande utbildningen debatterades flitigt redan vid vårens fullmäktigemöte. Samma saker är fortsättningsvis aktuella. OAJ:s styrelse fick många frågor om årsarbetstiden under torsdagens frågetimme i fullmäktige.

15.11.2019 Nyheter
Fullmäktigeledamot inför organisationsreformen: Varje medlem ska snabbt få hjälp

OAJ:s fullmäktigeledamot Monika Koivumäki betonar att organisationen måste vara en klippa för sina medlemmar och snabbt hjälpa i svåra situationer. Även då medlemmen bor på en liten ort utan egen förtroendeman.

14.11.2019 Nyheter
”Känns toppen” – Marjut Koukkula valdes till andre vice ordförande för fullmäktige

Fullmäktige valde idag Marjut Koukkula till sin andre vice ordförande. Hon blev fullmäktigeledamot våren 2018 och säger att hon är glad över att få vara med och ta beslut och påverka organisationens framtid.

13.11.2019 Nyheter
OAJ:s fullmäktige samlat – på agendan organisationsreform och förberedelser inför eventuell arbetskonflikt

Fullmäktige sammanstrålar idag till sitt tre dagar långa möte. Ledamöterna ska bland annat fördjupa sig i den nya strategin som utarbetas för organisationen. Vidare ska man behandla avtalsrörelsen och förbereda sig inför eventuell arbetskonflikt.

13.11.2019 Nyheter
Många lärare är utmattade – det är viktigt att kunna tala om saken

OAJ:s fullmäktigeledamot Marja Hänninen-Helin önskar att man kunde tala om välmående i arbetet lika naturligt som om hälsosam kost. OAJ sätter arbetsvälbefinnande i fokus nästa läsår.

10.05.2019 Nyheter
Fullmäktige tenterade styrelsen – många frågor om årsarbetstid

OAJ:s styrelse svarade på fullmäktigeledamöternas frågor under torsdagens frågestund. Många frågor gällde årsarbetstidsförsöket i grundskolan och årsarbetstiden inom yrkesutbildningen.

09.05.2019 Nyheter
Fullmäktige: vi satsar på löner, resurser och välbefinnande på jobbet

Riktlinjerna för de kommande åren är klara i och med att OAJ:s fullmäktige godkände organisationens verksamhetsplan. Fullmäktigemötet i Helsingfors avslutades på torsdagen.

23.11.2018 Nyheter