OAJ:s medlemskort fungerar samtidigt som ett reseförsäkringskort. Om du saknar ditt medlemskort, kan du beställa ett reseförsäkringsintyg från Turvas sidor, skriva ut och ta med på resan.

Försäkra dig om en smidig resa och ta med ett reseförsäkringsintyg på resan. Om du inte har eller hittar ditt OAJ-medlemskort, kan du beställa ett reseförsäkringsintyg från Turvas sidor. Det kommer till din e-post och sedan är det bara att skriva ut. Du kan också beställa ett så kallat viusmintyg.

Beställ ett reseförsäkringsintyg eller visumintyg från Turva.

Intyget kan visas upp istället för medlemskortet om olyckan är framme och du behöver uppsöka vård. Ifall problem uppstår under utlandsresan ska du kontakta den internationella SOS-hjälpen som anges i intyget och som betjänar dygnet runt.

Den försäkrade ansvarar för att intyget används endast när medlemskapet och försäkringen är i kraft. Du kan kolla försäkringens innehåll, villkor och anvisningar för hur du ansöker om ersättning på Turvas sidor för OAJ-medlemmarna.

Turvas sidor för OAJ-medlemmarna

Har du problem med att logga in? Kontakt Turva

Bekanta dig med alla medlemsförmåner

Som medlem har du tillgång till en mängd olika medlemsförmåner. Kom ihåg att alltid ha ditt medlemskort med dig – annars blir du utan rabatt! Den egna föreningen kan också ha egna lokala eller regionala förmåner. Likaså de riksomfattande föreningarna. Kolla eventuella förmåner direkt av föreningen!

Medlemsförmåner
Dela