Välkommen till Educa 2024

25.01.2024 - 13:17 Nyheter
Illustration

Kom och träffa andra proffs inom sektorn för utbildning, fostran och forskning, få tips för ditt arbete, lär dig nytt och nosa på de senaste trenderna i branschen!  På Educamässan finns något för alla! Det nationella storevenemanget ordnas i Helsingfors Mässcentrum den 26–27 januari 2024.

Du har väl prickat in Educa i kalendern? Programmet är digert och oerhört mångsidigt. Mässan är öppen på fredag klockan 10–19 och på lördag 10–17. Årets tema är Vi möts – lärare, elever, studerande, rektorer, chefer och föräldrar.

Du kommer gratis in på mässan genom att registrera dig som besökare, antingen i förväg på nätet eller på plats vid ingången. När du registrerar dig i förväg så undviker du köer!
Till registreringen 

Bekanta dig med programmet i förväg, så att du kan maximera ditt besök. I FSL:s Hörnan bjuds det på svenskspråkigt program.

Presidentkandidaterna på scenen

En av Educamässans höjdpunkter är diskussionen med presidentkandidaterna på lördagen den 27 januari klockan 14.45–15.45. Kom och lyssna på vilket ämne kandidaterna tyckte bäst om i skolan och vilka lärare som har lämnat minnen hos dem. På scenen presidentkandidaterna Mika Aaltola, Li Andersson, Sari Essayah, Pekka Haavisto, Jussi Halla-aho, Harry Harkimo, Olli Rehn, Alexander Stubb och Jutta Urpilainen. Moderator för evenemanget är journalisten Anna-Stina Nykänen från Helsingin Sanomat. Paneldiskussionen streamas live.

Välkommen till Educa!

Dela