Educa-mässan större än någonsin förr

17.01.2023 - 15:55 Nyheter
Illustration

Efter en tre års paus återkommer Educa som liveevenemang större än någonsin. Det finns fler förhandsanmälda besökare och utställare än tidigare. Också programmet är extra digert.

Educa-mässan kan äntligen ordnas som ett liveevenemang den 27-28 januari i Helsingfors Mässcentrum. Educa måste inhiberas två gånger på grund av pandemin men är nu tillbaka med större utrymme och därmed också flera utställare och besökare.

– Det är en fantastisk känsla att Educa äntligen kan genomföras på ort och ställe med en massa besökare. Våra medlemmar tycks vara extra entusiastiska och ha höga förväntningar på evenemanget. Jag är också lite pirrig med tanke på hur många som ska komma på plats, säger Riitta Silvonen, specialsakkunnig vid OAJ.

Programmet är till stora delar detsamma som planerades för fjolårets inställda Educa, men även nya föreläsare finns med.

– Programmet är oerhört intressant. En mycket aktuell föreläsare är Mika Aaltola som talar om att hantera kriser och det särskilt ur ledarnas synvinkel. Dessutom har vi till exempel utbildning i supportgrupper som fokuserar på att förebygga mobbning, berättar Silvonen.

Educa avrundas med en stor kvällsfest i Mässcentrum på lördagen med början klockan 18. Kvällens huvudartist är Lauri Tähkä med Revohka. Partybandet Kipinä bjuder på mera musik.  Köp biljetter och kom med!

Köp biljett och kom på fest! 

Educas webbplats

Till registreringen

Bild: Annika Rauhala

Dela