• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Jäsenkortti toimii myös matkavakuutustodistuksena. Jos sinulla ei ole käytössäsi OAJ-sovellusta, voit tilata Turvan verkkosivuilta matkavakuutustodistuksen suoraan sähköpostiisi ja printata sen mukaan matkalle.

Jotta varmistat matkan huolettoman sujumisen, ota matkavakuutustodistus mukaan matkallesi. Saat sen ja tarvittaessa myös viisumitodistuksen näppärästi Turvan verkkosivuilta suoraan sähköpostiisi.

Tilaa matkavakuutustodistus tai viisumitodistus Turvan sivuilta!

Huom! Matkavakuutustodistusta ei tarvita, jos sinulla on mukanasi OAJ-sovelluksesta löytyvä jäsenkortti. Siinä on samat tiedot kuin matkavakuutustodistuksessa.

Voit esittää matkavakuutustodistuksen jäsenkortin sijaan hoitolaitoksessa matkasi aikana. Jos joudut sairaalahoitoon ulkomailla tai hoitolaitoksen kanssa tulee ongelmia esimerkiksi laskutusasioissa, ota yhteys todistuksessa mainittuun SOS-hätäpalveluun. Siellä tunnetaan vakuutuksen sisältö, ja he auttavat ongelmatilanteissa.

Vakuutettu vastaa siitä, että hän käyttää todistusta vain vakuutuksen piiriin kuuluessaan ja jäsenyyden voimassa ollessa. Voit tarkistaa vakuutuksen sisällön, vakuutusehdot ja korvauksenhakuohjeet OAJ:n jäsenille räätälöidyltä sivulta.

Turvan OAJ:n jäsenille suunnattu sivusto

Jos kirjautuminen ei onnistu, ole yhteydessä Turvaan:

Tutustu kaikkiin jäsenetuihin

OAJ:n jäsenenä saat lukuisia etuja työhön ja vapaa-aikaan! Joidenkin etujen saamiseksi riittää, että näytät jäsenkorttiasi, toisiin tarvitset etukoodin. Kirjaudu, niin saat edut käyttöösi. Tarkista myös paikalliset ja alueelliset edut sekä valtakunnallisten yhdistysten edut.

Tutustu jäsenetuihin
Jaa