• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Käyttökatko kirjautumista vaativissa palveluissa 21.3. klo 16-17.

Opettaja-lehti, taskukalenteri ja Open markkinat

Kuvituskuva

Jäsenenä saat koulutus- ja kasvatusalan ykkösmedian: Opettaja-lehden. Lehden lisäksi saat halutessasi taskukalenterin – tietysti kotiin kannettuna.

Opettaja-lehti tarjoaa jäsenillemme ajankohtaista tietoa alan uusimmista suuntauksista. Lehti ilmestyy 22 kertaa vuodessa. Näiden lisäksi keväällä ja syksyllä ilmestyy retkiopas, josta löytyy luokkaretkitärppejä eri puolilta maata.

Jäsenenä saat lehden suoraan kotiosoitteeseesi. Voit lukea Opettaja-lehden ekologisesti myös verkkolehtenä.

Opettaja-lehti ja retkiopas verkossa: www.opettaja.fi

 

Jos olet OAJ:n jäsen, osoitetietosi päivittyvät Opettaja-lehteenkin, kun teet muutoksen omissa tiedoissasi.

Jos taas olet itse tilannut Opettajan tai saat vapaakappaleen, lähetä osoitteenmuutos tällä lomakkeella.

Opettaja-lehden vastaanottajien osoitetiedot tallennetaan jäsenrekisteristä noin kaksi viikkoa ennen lehden ilmestymistä. Jos osoitetietosi on päivitetty vasta äskettäin, lehti voi mennä vielä vanhaan osoitteeseesi.

Opettaja-lehden paperiversio ei sisälly ulkomailla työskentelevien jäsenmaksuun. Sen sijaan lehden verkkoversio on vapaasti hyödynnettävissäsi.

Lue Opettaja-lehti verkossa


04-kalenteri-by-Maija-Kauppila-1920x1080px.jpg

Taskukalenteri pitää tärkeät asiat muistissa

Helpota asioiden muistamista ja tilaa OAJ:n taskukalenteri! Kalenterissa on päivyrin ohella yhteystietoja sekä tietoa palveluista ja jäseneduista. OAJ:n kalenteri on täysin kotimainen tuote.

Kalenteritilauksen voi tehdä kätevästi nettisivujen Omat tiedot -osiossa tai yhteydenottolomakkeella. Kun tilaat kalenterin kerran, se toimitetaan sinulle myös tulevina vuosina, jos et käy perumassa tilausta.

Jos jäit ilman kalenteria, lisää tilausmerkintä jäsentietoihisi vuoden loppuun mennessä. Vuoden 2023 kalentereita jälkipostitetaan vielä marras-joulukuun vaihteessa ja tammikuun alussa. 

OAJ-kalenterin 2023 on valmistanut Ajasto. Kannen on kuvittanut Anni-Julia Tuomisto.

Tilaa kalenteri Omat tiedot -osiossa

Jos et pääse kirjautumaan omiin tietoihin, tilaa kalenteri tällä lomakkeella.


Open markkinat löytyy opettaja.fi:stä

OAJ:n jäsenten omia, lyhyitä ilmoituksia julkaistaan maksutta Opettaja-lehden verkkosivuilla. Myy, osta, vuokraa tai selaa muiden ilmoituksia!

opettaja.fi/openmarkkinat

Tutustu Opettaja-lehteen

 

Tutustu kaikkiin jäsenetuihin

OAJ:n jäsenenä saat lukuisia etuja työhön ja vapaa-aikaan! Joidenkin etujen saamiseksi riittää, että näytät jäsenkorttiasi, toisiin tarvitset etukoodin. Kirjaudu, niin saat edut käyttöösi. Tarkista myös paikalliset ja alueelliset edut sekä valtakunnallisten yhdistysten edut.

Tutustu jäsenetuihin
Jaa