• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Oletko valmistumassa opettajaksi? Perehdy uuden ammattisi työehtoihin valmistuvien infossa. Järjestämme infoja vuosittain.

Opettajankoulutuspaikkakunnilla järjestetään keväisin OAJ-infoja valmistuville opiskelijoille.

Infojen tarkoituksena on antaa työelämään siirtyville opettajille ajankohtaista tietoa työnhausta, palkkauksesta, OAJ:hin liittymisestä, jäseneduista sekä alue- ja paikallisyhdistyksen toiminnasta.

Tilaisuuksien järjestäjinä toimivat OAJ:n alueyhdistykset yhteistyössä Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry:n ja OAJ:n paikallisyhdistyksen kanssa (niissä maakunnissa, joiden alueelta valmistuu opettajia). Päävastuu valmistuvien infon järjestämisestä on alueyhdistyksillä.

Seuraava valmistuvien info

Lisätietoa oman alueesi valmistuvien infoista saat SOOLin jäsenyhdistykseltäsi tai OAJ:n alueyhdistykseltäsi. Tiedot infojen ajankohdista pyritään lisäämään myös SOOLin kalenteriin.

SOOLin jäsenyhdistyksetSOOLin kalenteri

 

Näin ilmoittaudut koulutukseen

Kirjaudu jäsentunnuksillasi Omat tiedot -palveluun osoitteessa tapahtumat.oaj.fi. Valitse kohta Kurssit ja ilmoittautuminen, niin pääset selaamaan jäsenkoulutuksia ja tapahtumia. Varmista samalla, että jäsentietosi ovat ajan tasalla!

Koulutuksiin ilmoittautuminen

Jaa