• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Työhyvinvointi"

Opettaja työsuojeluvaltuutetuksi

Työsuojeluvaalit ovat ajankohtaiset juuri nyt, kun seuraavalle työsuojelun yhteistoimintakaudelle 2022–2025 valitaan työsuojeluvaltuutettuja koko maahan.

28.09.2021 Blogi
OAJ:n Luukkainen huolissaan opettajien jaksamisesta

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen on hyvin huolissaan opettajien sekä koulujen, päiväkotien ja oppilaitosten esihenkilöiden työssä jaksamisesta.

09.09.2021 Tiedote
Voimaa ja toivoa – katso ja kuuntele kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallion luento

Mediastakin tuttu kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallio kutsuu sinut luennolleen hyvinvoinnin, jaksamisen ja toivon äärelle.

02.09.2021 Uutinen
Sinustako työsuojeluvaltuutettu kunta-alalle 2022–2025?

Kuntien ja kaupunkien työpaikoilla käydään tänä syksynä työsuojeluvaalit. On tärkeää, että OAJ:n jäsenet pääsevät vaikuttamaan koulujen, päiväkotien ja oppilaitosten työhyvinvointiin. Vain toinen opetusalan ammattilainen tuntee opettajien työn. Asetu siis ehdolle ja muista äänestää!

01.09.2021 Uutinen
Perehdyttäminen ja mentorointi

Perehdyttäminen on työnantajan lakisääteistä toimintaa. Mentoroinnin tarkoitus on tukea nuorta opettajaa työuransa alussa. Sen mahdollistaminen osoittaa hyvää henkilöstöpolitiikkaa.

31.08.2021 Blogi
OAJ:n rahasto jakoi tukea opettajien työhyvinvointiin lähes miljoona euroa

OAJ jakaa tänä syksynä tukea työhyvinvointirahastostaan lähes miljoona euroa. Summa jakautuu 35 kohteen kesken. Tukea myönnettiin OAJ:n yhdistysten ja jäsenten muodostamien yhteisöjen hankkeisiin, jotka edistävät opettajien, alan esihenkilöiden ja työyhteisöjen työhyvinvointia.

30.08.2021 Tiedote
Työhyvinvointi osaksi kuntien toimintastrategiaa

Kuntien tärkein voimavara on osaavat ja hyvinvoivat työntekijät. Työhyvinvointi on johtamisen kivijalka ja se on saatava strategian kautta konkreettiseksi toiminnaksi.

25.08.2021 Blogi
Sisäilmaongelmien ratkaisu on yhteistyötä

Koronavirus on tuonut sisäilmastoasiat entistä ajankohtaisimmiksi. Ongelmien selvittämiseksi ja terveiden työtilojen takaamiseksi avainasemassa on yhteistyö ja työterveyden laaja-alainen tuki.

11.08.2021 Blogi
OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen: Toipuminen poikkeusajoista on uuden lukuvuoden ykköstavoite

Opettajat ovat OAJ:n kyselyn mukaan selvinneet korona-ajasta pääosin hyvin. Poikkeusolojen aiheuttama kuormitus on saanut kuitenkin joka kolmannen opettajan harkitsemaan alan vaihtoa.

04.08.2021 Uutinen