• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Arvostus"

OAJ vie organisaatiopsykologin kuukaudeksi kouluun – ”Haluamme näyttää työn arvon ja vaativuuden”

Miltä näyttää opettajien arki maaliskuussa 2021? OAJ on mukana Koeaika-projektissa, joka avaa koko Suomelle kurkistusikkunan lahtelaiskoulun työhön. Organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa tutustuu opettajiin ja heidän työhönsä kuukauden ajan. Sahimaan kokeilua voi seurata verkossa reaaliajassa.

05.03.2021 Uutinen
Vuoden koulutusvaikuttajaksi valittiin jokainen suomalainen opettaja – poikkeusolot ovat korostaneet ammattitaitoa

OAJ:n hallitus on myöntänyt Vuoden koulutusvaikuttaja 2020 -tunnustuksen suomalaisille opettajille. OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen julkaisi tunnustuksen saajan verkossa järjestetyillä Educa-messuilla.

30.01.2021 Uutinen
"Opettajien on syytä olla ylpeitä osaamisestaan ja työn tuloksista" – Liki 2000 vastasi OAJ:n kyselyyn

Asiantuntijuus ja osaaminen. Ne nousivat OAJ:n kyselyssä ylivoimaisiksi ykkösiksi asioista, joista opettajien on syytä olla ylpeitä. Opettajat toivovat, että mielikuvat ammatista päivittyvät ja että useampi ymmärtää, miten vastuullista ja kuormittavaa työ on.

06.01.2021 Uutinen
OAJ lähtee vahvistamaan opettajuuden arvostusta – ”Yhdessä pystymme vaikka mihin”

OAJ käynnistää ensi vuonna hankkeen, jonka tavoitteena on vahvistaa opettajuuden arvostusta. Järjestö haluaa havahduttaa suomalaisia siihen, miten tärkeää OAJ:n jäsenten tekemä työ on koko yhteiskunnalle. Koko OAJ-yhteisön toivotaan innostuvan mukaan jo hankkeen suunnitteluvaiheessa.

19.11.2020 Uutinen
Opettaja, josta tuli valmentaja – Markku Kanerva haluaa opettajien työn vaativuuden näkyvän palkassa

Markku Kanerva innostui valmentamisesta opettamisen kautta. Opettajankoulutuksesta saamillaan työkaluilla hän luotsaa nyt miesten jalkapallomaajoukkuetta. Opettajien työssäjaksamisesta hän on huolissaan ja toivoo, että työn vaativuus ja opettajien osaaminen näkyisivät myös palkassa.

30.10.2020 Uutinen
OAJ:ltä tunnustus Markku Kanervalle: ”Opettajankoulutus antoi valmiuksia valmentamiseen”

Opettajataustainen Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva sai tänään OAJ:ltä tunnustuksen liikunnan hyväksi tekemästään työstä. Kanervan mukaan opettajan ja valmentajan työssä on paljon yhteistä.

28.10.2020 Uutinen