• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

OAJ hakee ICT-tukihenkilöä

18.03.2022 - 10.25 Uutinen
Kuvituskuva

OAJ hakee ICT-tukihenkilöä vuorotteluvapaasijaisuuteen ajalle 1.6. – 31.12.2022. Hakuaika päättyy 18.4.2022.

Uuden strategiamme mukaisesti toimintatapamme kaikessa toiminnassa on:

  • palvelemme jäseniämme asiantuntevasti ja sydämellä
  • toimimme aina arvojemme mukaisesti: oikeudenmukaisesti, avoimesti ja vastuullisesti
  • yhteistyökumppanina olemme luotettava ja ratkaisuhakuinen

Jos tunnet edellä kuvatut periaatteet omiksesi, tule meille OAJ:hin töihin ICT-palveluihin. Meillä on avoinna määräaikainen tehtävä

ICT-TUKIHENKILÖ (vuorotteluvapaasijaisuus)
ajalle 1.6. – 31.12.2022.

TEHTÄVÄNÄSI on toimia ICT-tukihenkilönä. Työtehtävänä on uusien kannettavien perusasennus käyttäen keskitetyn hallinnan työkalua, sekä käyttöönoton sopiminen ja laitteen toimitus loppukäyttäjää avustaen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu mm. Windows 10 -työasemaympäristön ongelmanratkonta, käyttöapu, sekä mobiililaitteiden (iOS) tukeminen. Toimialueympäristön (Active Directory, Group Policy), Windows-palvelimien ja muun ICT-Infran tuntemus on eduksi. Laajan teknisen osaamisen sijaan katsomme kuitenkin eduksi oma-aloitteisuuden. Olet lisäksi tunnollinen ja pidät työskentelemisestä ihmisten parissa etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin.

LISÄTIETOA antaa ICT-päällikkö Tero Kainulainen tero.kainulainen@oaj.fi, puh. 020 7489 654.

TARJOAMME ICT-tukihenkilölle mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita mukavassa ja vireässä työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Meille myönnettiin tammikuussa 2022 Great Place to Work -sertifikaatti, joka on hieno tunnustus systemaattisesta kehitysmatkastamme, jota olemme kulkeneet yhteistyössä koko henkilöstön kanssa.

Tarkistathan, että täytät sijaisuuden kriteerit TE-toimistosta.

OAJ:n toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

HAKEMUS palkkatoiveineen ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 18.4.2022 osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi ja otsikkokenttään ”ICT-tukihenkilö”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste.

OPETUSALAN AMMATTIJÄRJESTÖ OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka vastaa kaikkien opettajien edunvalvonnasta. Vastaamme myös opetus- ja kasvatusalan esihenkilöiden sekä suunnittelu- ja hallintotehtävissä työskentelevien edunvalvonnasta. Jäsenemme työskentelevät koulutus-, kasvatus- ja tutkimustehtävissä päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, aikuisoppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Jäsenmäärämme on noin 120 000, ja olemme Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn suurin jäsenjärjestö.

Jaa