• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Educan ohjelma on julkaistu – varaa 29.–30.1. monipuoliselle verkkotapahtumalle

11.12.2020 - 13.20 Uutinen
Kuvituskuva

Educa on jälleen tammikuussa – nyt verkossa! Merkitse kalenteriisi kuun viimeinen viikonloppu, tarjolla laaja ja monipuolinen kattaus kasvatuksen ja koulutuksen ajankohtaisasiaa.

Educassa on korkealaatuista ohjelmaa kolmella verkkolavalla. Visio-lava keskittyy suoriin lähetyksiin ja Taito- sekä Open Lounge -lavat tallennettuihin osuuksiin.

Perjantaina 29.1. ohjelmassa on uudenlainen kansainvälinen ohjelma ja korkeakouluseminaari.

Lauantain 30.1. ohjelman huipentaa eduskuntapuolueiden puheenjohtajien suuri live-koulutuskeskustelu. Koe kuntavaalikevään kuuma avaus kello 11.30–13. Debatissa mukana Sanna Marin, Jussi Halla-aho, Petteri Orpo, Annika Saarikko, Maria Ohisalo, Jussi Saramo, Anna-Maja Henriksson, Sari Essayah ja Harry Harkimo.

Lauantaina on luvassa myös monipuolinen kirjo muuta ajankohtaista. Aiheina esimerkiksi Suomen lapsistrategia, oppivelvollisuuden laajeneminen, esimiestyö, opettajan pätkätyö ja varhaiskasvatuksen OVTES-siirto. Aamun aloittaa Matti Rönkä ja Kummallinen korona.

Lauantain Open lounge -osuudessa OAJ:n asiantuntijat tiivistävät puolen tunnin kokonaisuuksiksi uusimman tiedon muun muassa lukiouudistuksesta, maahanmuuttajataustaisten opetuksesta ja ammatillisten vuosityöajasta.

Educan yhteydessä perinteisesti järjestettävä risteily on peruttu vuodelta 2021.

Rekisteröidy  jo nyt mukaan Educan verkkotapahtumaan!

Katso koko ohjelma  ja seuraa tapahtuman täydentyvää verkkosisältöä osoitteissa educamessut.fi ja oaj.fi/educa.

Messukeskuksen tiedotteen Educa verkossa -tapahtumasta löydät tästä

Educa verkossa -tapahtuman ohjelma ilmestyy myös Opettaja-lehden liitteenä 15.1.2021.