• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Käyttökatko kirjautumista vaativissa palveluissa 21.3. klo 16-17.

Vuoden opetus -kilpailun finalistit selvillä – tutustu ja äänestä suosikkiasi!

14.12.2018 - 12.00 Uutinen
Kuvituskuva

Vuoden opetus -kilpailun yleisön suosikki -finalistit ovat selvillä. Valitse suosikkisi viiden ehdokkaan joukosta, ja äänestä oma suosikkisi voittoon! Yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Educassa.

Kilpailun ehdokassato todistaa, että suomalaisissa kouluissa, oppilaitoksissa ja varhaiskasvatuksessa tehdään erittäin merkittävää työtä. Hyviä ehdotuksia Vuoden opetukseksi ilmiannettiin niin monta, että OAJ päätti koota ehdotuksista viiden finalistin porukan, josta yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan.

Kilpailun varsinainen voittaja on jo valittu, ja Suomen Messusäätiön 3 000 euron arvoinen Vuoden opetus -palkinto jaetaan Educa-messuilla. Yleisöäänestyksen voittaja saa kunniamaininnan Educan Open loungessa 25. tammikuuta.

Kärkiviisikon ehdotuksissa näkyy erityisen hyvin uusien opetussuunnitelmien jalkautuminen arjen käytäntöihin. Ilmiöoppiminen, oppiainerajat ylittävä toiminta ja ajankohtaisuus näkyvät jokaisessa finaaliin selvinneessä ehdotuksessa.

Tutustu ehdotuksiin ja äänestä suosikkiasi

Lue kooste Vuoden opetus -kilpailun finalisteista, ja äänestä omaa suosikkiasi viimeistään 8.1.2019.

Mikä Vuoden opetus?

Vuosittain järjestettävässä Vuoden opetus -kilpailussa etsitään toimivia ja käytännössä kokeiltuja opetuksen ja kasvatuksen menetelmiä ja tekoja kaikilta kouluasteilta varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle.

Kilpailun käytännön toteutuksesta vastaa Opetusalan Ammattijärjestö OAJ.

Kuva: Satu Kettunen