• Opettaja-lehti logo
  • OAJ-areena logo

Tuloksia haulle "Educa"

Educan ohjelma on julkaistu – varaa 29.–30.1. monipuoliselle verkkotapahtumalle

Educa on jälleen tammikuussa – nyt verkossa! Merkitse kalenteriisi kuun viimeinen viikonloppu, tarjolla laaja ja monipuolinen kattaus kasvatuksen ja koulutuksen ajankohtaisasiaa.

11.12.2020 Uutinen
Educa 2021 siirtyy verkkoon, OAJ-risteily peruuntuu

Tammikuun 2021 Educa siirtyy verkkoon. Educa verkossa -tapahtumaan pääset mukaan vaikka omalta kotisohvaltasi. Ohjelma painottuu lauantaille. Päivän kuntavaalipaneeliin osallistuvat kaikkien puolueiden puheenjohtajat. Myös OAJ-risteily peruuntuu tammikuulta.

05.11.2020 Uutinen
Educa keräsi ennätysyleisön - kävijöitä yli 19 000

Educan kävijäennätys meni jälleen rikki. Tapahtuma veti kahdessa päivässä Helsingin Messukeskukseen reilut 19 300 kävijää.

25.01.2020 Uutinen
Musiikki tehostaa oppimista – Aivotutkija Minna Huotilaisesta Vuoden koulutusvaikuttaja 2019

Helsingin yliopiston kasvatustieteen professori ja aivotutkija Minna Huotilainen on nimetty Vuoden koulutusvaikuttajaksi 2019. Huotilainen saa tunnustuksen myöntäneeltä OAJ:ltä kiitosta erityisesti siitä, että hän on työllään tuonut merkittävällä tavalla esille musiikin mahdollisuuksia oppimisen edistämisessä.

25.01.2020 Uutinen
Vuoden opetus -palkinnon pokkasi hulvaton Kalevala-projekti – Riihimäelle kunniamaininta

Joutsan yhtenäiskoulun Kalevala goes science -menetelmä palkittiin tänään Educa-messuilla. Kunniamaininnan sai Riihimäen kaupunki robotiikkaopetuksestaan.

24.01.2020 Uutinen
Educa käyntiin keskustelulla oppivelvollisuuden pidentämisestä – Opetusministeri: ”Tärkeää käydä keskustelua siitä, että ohjausta, opetusta ja tukea on tarpeeksi”

Kaikille koulutusasteille opettajamitoitus ja perusopetuksen tuki kuntoon. Siinä OAJ:n keskeisiä tavoitteita oppivelvollisuuden uudistukselle. Educan avanneessa keskustelussa ministeriltä ei saatu lupausta OAJ:n tavoitteiden toteuttamisesta, mutta kaikki tuntuvat olevan yhtä mieltä siitä, että riittävän tuen varmistaminen on tärkeää.

24.01.2020 Uutinen
Suomalaisopettajien supervoimat kiinnostavat – Educaan tulossa yli 500 kansainvälistä vierasta

Educa-messuilla järjestettävää kansainvälistä ohjelmaa saapuu ulkomailta seuraamaan yli 500 alan ihmistä. He pääsevät tutustumaan muun muassa siihen, mitä suomalaiset opettajat pitävät tärkeimpinä vahvuuksinaan.

23.01.2020 Uutinen
Kuinka lisätä opettajien hyvinvointia? OAJ:n ja Etucen seminaarissa haetaan ratkaisuja

Kuinka vähentää opettajien työn vaaratekijöitä ja lisätä hyvinvointia? Aihe puhuttaa läpi Euroopan. Torstaina OAJ:n ja eurooppalaisten opettajien yhteisen Etucen seminaarissa haetaan ratkaisuja. Kansainvälistä ohjelmaa järjestetään ensimmäistä kertaa koko Educan ajan.

21.01.2020 Uutinen
Uusi Educa-sovellus julkaistu – lataa puhelimeesi ja kokoa oma messuohjelma!

Educa tuo tammikuussa Messukeskukseen lähes 200 kiinnostavaa ohjelmanumeroa. Juuri julkaistu Educa-sovellus helpottaa oman messuaikataulun kokoamista.

15.01.2020 Uutinen
Uusia tuulia opetukseen ja ohjaukseen – Poimi 5 Educa-tärppiä!

Valtakunnallinen opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 24.–25.1.2020. Poimimme 25 vuotta täyttävän Educan valtavasta ohjelmavalikoimasta viisi opetusalan uusiin käytäntöihin ja toimintamalleihin liittyvää vinkkiä.

10.01.2020 Uutinen